Houten bordspel sling puck

Sling puck, ook wel bekend als Air hockey bordspel, is een ontzettend leuk en uitdagend spel voor jong en oud. Het spel bestaat uit twee teams die met een puck over het bord proberen te schieten. Het doel is om de puck in het doel van je tegenstander te krijgen, terwijl je hem of haar tegelijkertijd probeert te verdedigen.

Op onze webshop kun je een Sling puck kopen voor jezelf, maar ook als cadeau voor vrienden of familie. Wij bieden verschillende soorten Sling puck bordspelen aan, van eenvoudige uitvoeringen tot deluxe sets met extra accessoires.

Daarnaast zijn wij ook groothandel voor Sling puck. Als je een winkel of bedrijf hebt en op zoek bent naar een leverancier van Sling puck bordspelen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden scherpe prijzen en een snelle levering.

Houten sling puck borden

Om je een beter beeld te geven van ons aanbod, hebben we hieronder enkele van onze populairste Sling puck bordspelen op een rijtje gezet:

  • Sling puck Classic: dit is het basismodel van ons aanbod. Het bord is gemaakt van stevig hout en de puck wordt door middel van twee rubber veren naar de andere kant geschoten. Ideaal voor beginners of voor een leuk spelletje thuis.
  • Sling puck Deluxe: dit is een uitgebreidere versie van het Classic model. Het bord is groter en heeft een extra laklaag voor een gladdere speelervaring. De pucks zijn gemaakt van een zwaardere kunststof, zodat ze beter over het bord glijden. Dit bordspel wordt geleverd met extra pucks, rubberen veren en zelfs een scorebord.
  • Sling puck Professional: dit is ons topmodel Sling puck bordspel. Het bord is gemaakt van hoogwaardig multiplex hout en heeft een afneembare beschermlaag voor gemakkelijk schoonmaken. De pucks zijn gemaakt van hoogwaardige kunststof en hebben een uitstekende glij-eigenschappen. Dit bordspel wordt geleverd met twee extra pucks, rubberen veren en een scorebord met timer.

Koop jouw Sling puck online

Als je interesse hebt in onze Sling puck bordspelen, neem dan gerust een kijkje op onze webshop. Je kunt eenvoudig filteren op prijs, merk en type bordspel om snel het juiste product te vinden. Als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier of via de chatfunctie op onze website.

Koop nu sling puck

Sling puck groothandel

Naast onze webshop bieden wij ook een groothandel aan voor Sling puck bordspelen. Als je een winkel of bedrijf hebt en op zoek bent naar een leverancier, neem dan gerust contact met ons op. Wij bieden scherpe prijzen en een snelle levering. Zo kun je jouw klanten blij maken met dit leuke en uitdagende bordspel.

Vraag nu een offerte aan