Groothandel houten schaakborden

Als groothandel van houten schaakborden bieden wij een ruim aanbod van kwalitatief hoogwaardige schaakborden. Of u nu op zoek bent naar een klassiek houten schaakbord of een modern design, bij ons vindt u wat u zoekt.

Onze houten schaakborden worden vervaardigd door ervaren vakmensen die garant staan voor kwaliteit en precisie. Zo kunt u erop vertrouwen dat onze schaakborden jarenlang mee gaan en uw klanten tevreden zullen houden.

Naast ons ruime aanbod van houten schaakborden, bieden wij ook een uitstekende service. Zo staan wij altijd klaar om u te helpen met advies en assistentie bij het maken van een keuze. Ook na aanschaf blijven wij u graag van dienst met bijvoorbeeld garantie- en reparatiezaken.

Houten schaakborden in verschillende stijlen en afmetingen

Ons assortiment houten schaakborden is zeer divers. Zo vindt u bij ons zowel klassieke schaakborden van eikenhout als moderne designs van bijvoorbeeld acacia of bamboe. Ook qua afmetingen hebben wij een ruim aanbod, van kleine reisborden tot grote tafelborden.

Daarnaast bieden wij ook verschillende opties voor het afwerken van onze houten schaakborden. Zo kunt u kiezen voor een naturel of gelakt oppervlak, of een combinatie van beide. Zo kunt u het schaakbord aanpassen aan de wensen en stijl van uw klanten.

Ook voor schaakstukken bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod van houten schaakstukken in verschillende stijlen en afwerkingen, van klassiek tot modern. Zo kunt u een compleet schaakbord aanbieden aan uw klanten.

Snelle levering en goede prijzen

Als groothandel hechten we veel waarde aan snelle levering en goede prijzen. Zo kunt u ervan verzekerd zijn dat uw bestelling snel bij u wordt afgeleverd en tegen concurrerende prijzen. Daarnaast bieden wij regelmatig aanbiedingen en kortingen op onze houten schaakborden en schaakstukken, zodat u extra voordeel kunt behalen.

Bovendien bieden wij ook flexibele betalingsmogelijkheden, zodat u op een manier kunt betalen die het beste bij u past. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor achteraf betalen of gebruikmaken van een kredietkaart.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer weten over onze groothandel van houten schaakborden of onze service? Neem gerust contact met ons op. Wij staan graag klaar om u te helpen en adviseren bij het maken van een keuze. 

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen als klant en u te voorzien van kwalitatief hoogwaardige houten schaakborden en uitstekende service.

Hoe bestellen bij onze groothandel?

Bent u benieuwd naar ons aanbod houten schaakborden? Neem dan een kijkje op onze webshop en vraag daarna een offerte aan via ons offerte formulier.

Groothandel houten schaakborden