Groothandel houten Crokinole borden

Crokinole is een spel dat al eeuwenlang wordt gespeeld en is ontzettend populair in Canada en de Verenigde Staten. Het is een spel dat wordt gespeeld op een rond bord met een middelpunt en concentrische cirkels. Het doel van het spel is om met kleine pionnen zo dicht mogelijk bij het middelpunt te komen, zonder dat ze van het bord afvallen.

Houten Crokinole borden zijn de beste keuze voor de ultieme spelervaring. Ze zijn stevig, duurzaam en geven een authentieke uitstraling aan het spel. Bovendien zijn ze gemakkelijk te onderhouden en kunnen ze jarenlang meegaan.

Onze groothandel in houten Crokinole borden biedt een uitgebreid aanbod van verschillende modellen en afmetingen. Of u nu een kleine variant voor thuis wilt of een groter model voor in een café of recreatiecentrum, wij hebben het voor u in ons assortiment.

Voordelen van onze houten Crokinole borden 

Bij onze groothandel bieden we alleen de beste kwaliteit houten Crokinole borden aan. We gebruiken alleen de beste houtsoorten en zorgen voor een precieze afwerking, zodat u jarenlang plezier van uw bord zult hebben.

Daarnaast zijn onze borden ook nog eens betaalbaar. Dankzij onze groot inkoopprijzen en efficiënte productieprocessen kunnen we onze houten Crokinole borden tegen scherpe prijzen aanbieden.

Ook voor de verzending hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij verzenden onze borden gratis binnen Nederland en verzorgen ook internationale verzendingen. Zo kunt u onze houten Crokinole borden overal ter wereld bestellen en krijgen.

Ons uitgebreide assortiment houten Crokinole borden

In ons assortiment houten Crokinole borden bieden we verschillende modellen en afmetingen. Zo hebben we bijvoorbeeld kleine borden met een diameter van 60 centimeter, die geschikt zijn voor thuisgebruik. Maar we hebben ook grotere borden van 100 centimeter of meer, die geschikt zijn voor professioneel gebruik in een café of recreatiecentrum.

Bovendien hebben we ook verschillende houtsoorten in ons assortiment, zoals beuken, esdoorn en berken. Zo kunt u altijd een bord kiezen dat aansluit bij uw smaak en stijl.

Daarnaast bieden we ook extra accessoires aan, zoals speelstokken, opbergtassen en speelgereedschap. Zo kunt u alles wat u nodig heeft om het spel te spelen direct bij ons bestellen.

Bestel uw houten Crokinole bord bij onze groothandel 

Bij onze groothandel in houten Crokinole borden bent u aan het juiste adres voor de beste kwaliteit en scherpste prijzen. Bestel uw bord eenvoudig en snel online via onze webshop en profiteer van gratis verzending binnen Nederland.

Of u nu een klein bord voor thuis wilt of een groter model voor professioneel gebruik, wij hebben het in ons assortiment. Bekijk ons aanbod en bestel uw houten Crokinole bord vandaag nog!

Hoe bestellen bij onze groothandel?

Bent u benieuwd naar ons aanbod houten schaakborden? Neem dan een kijkje op onze webshop en vraag daarna een offerte aan via ons offerte formulier.

Groothandel Crokinole