Groothandel Backgammon borden

Bij onze groothandel hebben we een ruime collectie van houten Backgammon borden in verschillende afmetingen en designs. Al onze borden zijn gemaakt van hoogwaardig hout en zijn speciaal ontworpen om jarenlang plezier te bieden aan liefhebbers van dit klassieke spel.

Onze houten Backgammon borden zijn niet alleen stijlvol, ze zijn ook nog eens betaalbaar. We bieden scherpe prijzen aan zodat iedereen kan genieten van het spelen van Backgammon op een kwalitatief goed bord.

Waarom kiezen voor een houten Backgammon bord?

Er zijn vele redenen om te kiezen voor een houten Backgammon bord in plaats van een plastic of kartonnen variant. Ten eerste is hout een duurzame en natuurlijke grondstof die goed te recyclen is. Dit is belangrijk voor het behoud van onze planeet en draagt bij aan een duurzame levensstijl.

Daarnaast heeft hout ook een aantal praktische voordelen. Hout is stevig en kan gemakkelijk tegen een stootje. Dit maakt het bij uitstek geschikt voor een spel als Backgammon, waarbij het bord regelmatig wordt verplaatst en gebruikt.

Verder zijn houten Backgammon borden ook esthetisch aantrekkelijk. Ze hebben een warm en natuurlijk uiterlijk en passen daarom perfect in bijna elk interieur. Zo kunt u uw Backgammon bord niet alleen gebruiken om te spelen, maar ook als blikvanger in uw huiskamer of kantoor.

Ons aanbod houten Backgammon borden

Bij onze groothandel hebben we een ruime collectie houten Backgammon borden in verschillende afmetingen en designs. Zo hebben we bijvoorbeeld compacte borden die gemakkelijk op te bergen zijn en borden met uitgebreide spelmogelijkheden, zoals extra vakjes voor extra stenen of een ingebouwde klok.

Daarnaast bieden we ook verschillende designs aan. Zo hebben we bijvoorbeeld borden met klassieke houten afwerking en borden met moderne kleuren en prints. Zo is er voor iedereen wel een geschikt bord te vinden.

Ook als u op zoek bent naar een groot aantal houten Backgammon borden, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden namelijk ook groothandelsprijzen aan voor bedrijven die een grote hoeveelheid borden nodig hebben. Zo kunt u gemakkelijk en voordelig een voorraad opbouwen voor uw winkel of webshop.

Hoe bestellen bij onze groothandel?

Bent u benieuwd naar ons aanbod houten Backgammon borden? Neem dan een kijkje op onze webshop en vraag daarna een offerte aan via ons offerte formulier.

Groothandel houten Backgammon