Groothandel in houten bordspellen

Bij onze groothandel in houten bordspellen kunt u terecht voor een ruim assortiment aan kwalitatief hoogwaardige bordspellen zoals schaken, backgammon, crokinole en sling puck. Onze spellen zijn gemaakt van duurzaam hout en zijn daarom zeer geschikt voor intensief gebruik.

Met onze jarenlange ervaring in de branche weten we precies wat onze klanten zoeken en bieden we daarom uitsluitend topkwaliteit spellen aan tegen aantrekkelijke prijzen. Of u nu een particulier bent die op zoek is naar een leuk bordspel voor thuis of een professionele winkel die op zoek is naar een groothandel voor resale, bij ons bent u aan het juiste adres.

Houten bordspellen voor een scherpe prijs

Bij onze groothandel kunt u terecht voor een ruim assortiment aan kwalitatief hoogwaardige houten bordspellen tegen aantrekkelijke prijzen. Onze spellen zijn gemaakt van duurzaam hout en zijn daarom zeer geschikt voor intensief gebruik.

Of u nu op zoek bent naar een bordspel voor thuis of voor resale in uw professionele winkel, bij ons bent u aan het juiste adres. Onze jarenlange ervaring in de branche en tevreden klanten zijn de beste garantie voor de kwaliteit van onze producten.

Schaken, backgammon, crokinole en sling puck

In ons assortiment vindt u een ruim aanbod aan houten bordspellen, waaronder de klassiekers schaken, backgammon, crokinole en sling puck. Deze spellen zijn al generaties lang favoriet onder bordspel-liefhebbers en blijven ook nu nog steeds populair.

Onze schaakborden zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig hout en zijn voorzien van prachtige houten stukken. De backgammon-sets zijn voorzien van een stijlvolle houten behuizing en inlegwerk, waardoor ze niet alleen leuk zijn om te spelen, maar ook een aanwinst voor uw interieur.

Onze crokinole-sets zijn gemaakt van robuust hout en zijn daarom zeer geschikt voor intensief gebruik. De sling puck-sets zijn voorzien van een stevig houten speelveld en zorgen voor urenlang speelplezier.

Jarenlange ervaring in de branche

Met onze jarenlange ervaring in de branche weten we precies wat onze klanten zoeken en bieden we daarom uitsluitend topkwaliteit spellen aan tegen aantrekkelijke prijzen. Onze tevreden klanten zijn de beste garantie voor de kwaliteit van onze producten.

Of u nu een particulier bent die op zoek is naar een leuk bordspel voor thuis of een professionele winkel die op zoek is naar een groothandel voor resale, bij ons bent u aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om uw bestelling te plaatsen. Wij helpen u graag verder.

Vraag een nu een offerte aan